Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Trend: nieuwe vintagemodellen van LEDVANCE


Trend: nieuwe vintagemodellen van LEDVANCE

Ter voorbereiding op het najaar zijn de nieuwste lampen en armatuurkleuren in de Vintage Edition 1906 reeks van LEDVANCE nu in de detailhandel verkrijgbaar.

Esthetische vormen, moderne technologie en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn allemaal gecombineerd in de Vintage Edition 1906 van LEDVANCE. Met de 16 nieuwe typen lampen en vier nieuwe armatuurkleuren die aan het assortiment zijn toegevoegd, hebben fans van retro chic nu nog meer keuze.

Nieuwe ontwerpen voor meer inspiratie
Met de 16 nieuwe LED lampen zet LEDVANCE de traditie van Edition 1906 voort, waarbij de lamp zelf een echte blikvanger is. De lampen met spiraalvormig filament zijn bijzonder opvallend en bestaan in twee versies. De Classic Big Grape is een oversized lamp die bijna 30 centimeter hoog is met een diameter van 20 centimeter. Passend in elk decor, zowel los als in combinatie met een afscherming.  De Big Globe biedt de juiste vintage flair in combinatie met de “Cage” armatuur.De nieuwe LED Globe 125 en LED Edison kunnen met hun dubbele helix filament meetellen als echt designelement, of ze nu aan of uit zijn, en laten een sterke indruk achter in combinatie met de PenduLum.

Speciale vormen voor individuele accentverlichting
De Edition 1906 range is daarnaast uitgebreid met zeven lampen in speciale vormen met E27 fitting. Voorbeelden zijn de geslepen edelsteen of de vorm van een sparappel, zoals de LED Pinecone. Voorzien van de gebruikelijke gouden tint in het glas en de warme accentverlichting. Uitzondering is de Globe Mirror Black lamp die is vervaardigd van helder glas en afgewerkt met een matte zwarte coating. Deze vormt een elegante combinatie met de Radar en Cone tinten.Een andere toevoeging aan het assortiment is het Table Light – monteer eenvoudigweg een van deze lampen en het resultaat is een mooi designobject.

Nieuwe armatuurontwerpen voor grote variatie
Lampen zijn niet de enige nieuwe producten – ook op het gebied van armaturen gebeurt er van alles. Iedereen met een Edition 1906 PenduLum armatuur heeft nu nog meer mogelijkheden dankzij vier nieuwe lampkleuren. De kleuren zijn gemaakt van bladaluminium met een satijnachtig mat oppervlak. De slanke “Cup” (140 mm), de oppervlakkiger “Radar” (320 mm) en de taps toelopende “Cone” (219 mm) zijn zwart van buiten en wit of goud van binnen. De “Cage” met een diameter van 239 mm is verkrijgbaar in zwart of goud. Alle modellen hebben één ding gemeen – zij zorgen voor een stijlvolle atmosfeer met een vintage uiterlijk en gevoel.

Voor het eerst heeft LEDVANCE ook voor PAR16 lampen met een GU10 fitting armaturen gelanceerd in het populaire Edition 1906 design. met dezelfde kwalitatief hoogwaardige materialen. Zij zijn verkrijgbaar als pendelarmatuur, en als armatuur voor enkele of dubbele lampen met een zwenkbeugel. Er zijn ook Edition 1906 wandarmaturen verkrijgbaar. Nadere informatie over de producten vindt u hier: www.benelux-ledvance.com