Zoek naar:

Uitgelicht: retrofit projecten Nijkerk, Huizen en Oss


Uitgelicht: retrofit projecten Nijkerk, Huizen en Oss

Onze retrofit oplossingen voor de openbare ruimte zijn ideaal voor gemeenten die zoekende zijn naar een duurzame, betaalbare keuze die ook nog eens veel besparingen oplevert. Door de jaren heen hebben we veel gemeenten mogen toevoegen aan onze vaste

Elke gemeente is verplicht te verduurzamen. Saled helpt u hier graag bij. We maken een analyse om te kijken of we de huidige verlichting kunnen retrofitten. Bij gemeente Nijkerk, Huizen en Oss werden onze retrofit lampen in grote aantallen besteld. Zij profiteren nu allemaal van een energiebesparing van minstens 50%. Omdat de gemeenten geen nieuwe armaturen hoefde aan te schaffen, besparen ze ook op investeringskosten. Door retrofit dragen gemeente Nijkerk, Huizen en Oss bij aan een circulaire economie.

Gemeente Nijkerk
In 2013 begon de gemeente Nijkerk met grote stappen zetten richting een duurzame leefomgeving. De huidige conventionele straatverlichting werd vervangen door LED PS-L, LS-S en PS-T lampen. In totaal zijn 6500 conventionele lampen in Nijkerk omgebouwd met de retrofit techniek. Sindsdien gaat de voorkeur nog altijd uit naar Saled en bestelt de gemeente elk jaar nieuwe retrofit oplossingen.

Gemeente Huizen
Ook de gemeente Huizen koos voor onze duurzame LED lichtbronnen. Wel 8600 retrofit lampen werden in één keer besteld. Dit zorgt nu voor een energiebesparing van 60%. Bij de retrofit oplossingen van Saled worden de bestaande armaturen hergebruikt; een duurzame keuze die zorgt voor minder CO²-uitstoot.

Gemeente Oss
Gemeente Oss heeft nu veel minder onderhoudskosten door de overstap op LED retrofit van Saled. Oss begon al in 2013 met het verduurzamen van haar gemeente met LED straatverlichting. Inmiddels zijn er al meer dan 180 gemeenten die Saled kozen als partner en leverancier voor LED verlichting. Martijn Duijts, Vakbeheerder openbare ruimte gemeente Oss is erg tevreden en vertelt: “De gelijkmatigheid en spreiding van de verlichting is echt bizar. We zijn heel blij met deze gepersonaliseerde lichtbron”.

Kies ook voor retrofit
U heeft het vast al wel gehoord: de productie van de conventionele PL-lamp stopt vanaf 24 februari 2023. We komen graag met u in contact voor een passend retrofit advies.

Zien we u op de vakbeurs?
Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober staan wij op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden bij standnummer 3.1.49. Vraag hier een gratis toegangskaart aan. 

G-PM8QG98C1Q