Zoek naar:

Van subtiele achtergrondverlichting tot wall-washing: Tide biedt de ideale oplossing


Van subtiele achtergrondverlichting tot wall-washing:  Tide biedt de ideale oplossing

De Tide-reeks van Sylvania is een innovatieve, handige en discrete oplossing voor het verlichten van grote muuroppervlakten

29 augustus 2018 – Sylvania lanceert Tide – een reeks innovatieve lineaire armaturen voor winkel-, museum- en galerie-toepassingen. De compacte Tide-armaturen combineren de nieuwste led-technologie met geoptimaliseerde lenstechnologie en zijn te integreren in bestaande railsystemen. Dankzij het discrete design is het ook mogelijk om de armaturen in het plafond te verzinken en zo een vrijwel onzichtbare verlichting te creëren, zodat de aandacht uitsluitend uitgaat naar het verlichte voorwerp.

Richard Turner, General Manager EMEA Verticals Business Unit bij Sylvania: “Museums en galerieën zijn unieke plekken waar mensen bijzondere objecten en collecties van over de hele wereld ontdekken. Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van de juiste ervaring – en dat is precies wat de nieuwe Tide-collectie van Sylvania doet. De innovatieve collectie zorgt voor zuivere en kraakheldere verlichting en is dé keuze bij het creëren van subtiel omgevingslicht of wall-washing in musea en galerieën.”

Tide kan op drie manieren worden gebruikt: symmetrisch voor subtiele achtergrondverlichting binnen een bepaald gebied, asymmetrisch voor verticale verlichting en wall-washing, en dubbel-asymmetrisch voor toepassingen waarbij beide zijden van een gang verlicht worden. Daarnaast is Tide verkrijgbaar als een standaard, niet-dimbare variant of als een DALI-dimbare variant voor meer variatie in uitstraling en sfeer.

Tide is beschikbaar in kleurtemperaturen van 3.000K en 4.000K, waarbij de high efficiency-versie een output heeft tot 2.000 lumen bij 27lm/W en het high output-model een output van 2.600 lumen bij 66lm/W. Daarnaast doorstaat Tide de tand des tijds met een levensduur van 60.000 uur bij 70 procent van de oorspronkelijke output. De standaard lengte van Tide armaturen is 600 millimeter en is naadloos in zijn omgeving te verwerken, voor een perfecte balans tussen licht en design.

Kijk voor meer informatie op www.sylvania-lighting.com

 

Over Sylvania

Sylvania is een toonaangevend leverancier van verlichtingsoplossingen voor consumenten, professionals en architecten. Met meer dan honderd jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Sylvania, het bekendste en leidende merk van Feilo Sylvania Group, klanten in de publieke, commerciële en consumentensector internationale state-of-the-art producten en systemen. Over de hele wereld vertrouwen ze op Sylvania en zijn productreeksen Start, Sylvania, Concord en YourHome voor energie-efficiënte oplossingen van topkwaliteit, die voldoen aan ieders verlichtingsbehoefte.
 
De Feilo Sylvania Group is onderdeel van Shanghai Feilo Acoustics Co., Ltd (FACs), een bedrijf dat zich bezighoudt met het vervaardigen en distribueren van verlichtingsapparatuur. FACs, opgericht in 1984, heeft zijn hoofdkantoor in Shanghai en is de eerste naamloze vennootschap van China (SH 600651). In 2014 reorganiseerde het bedrijf zijn M&A op grote schaal en werd het een joint venture met bedrijven als Shanghai Yaming Lighting Co., Ltd, Beijing Shen’an Investment Group Co., Ltd en Shanghai Sunlight Enterprise Co., Ltd. Met de overname van Havells Holdings Limited verkreeg FACs fabrieken, logistieke centra, centra voor research & development (R&D) over de hele wereld, en markttoegang in 48 landen.


Ga voor meer informatie naar http://www.sylvania-lighting.com.
Volg ons op onze socialmediakanalen: Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn.