Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Verlichting installeren? Dat doe je natuurlijk met Adels.


Verlichting installeren? Dat doe je natuurlijk met Adels.

Heb jij al ontdekt hoeveel tijdwinst er te behalen is door verlichting stekerbaar te installeren? Steeds meer installateurs kiezen daarbij voor het AC166G systeem van Adels.

Hemmink, leverancier en kennispartner van de Duitse fabrikant Adels-Contact, kan jou veel werk uit handen nemen. Onder andere bij het maken van een projectering. Totaal Groep Groningen heeft onlangs de voormalige school ‘De Flint’ in Emmen omgebouwd tot 88 appartementen voor jongerenhuisvesting. Hemmink heeft met het merk Adels alles volledig stekerbaar geïnstalleerd. Samen met andere partners is er zo een maatwerkoplossing gerealiseerd.

Geert Buist, mede-eigenaar van Totaal Groep Groningen, vertelt over dit project:
“Wij stonden positief tegenover stekerbaar installeren gezien de tijdwinst die te behalen is. Wij hebben gekozen voor samenwerking met Hemmink omdat er een goede één-op-één relatie was. Totaal Groep wilde graag de productietijd verkorten op projecten. Vaak moesten de timmerman en de installateur op elkaar wachten, wat leidde tot onnodige vertraging. Door gebruik te maken van het stekerbaar installeren, konden wij als hele team efficiënter werken.“

"Bij dit project hebben wij geen extra werkzaamheden gehad bij de voorbereiding doordat Hemmink ons ontzorgde bij de engineering. Voor de totale installatie waren wij 5 uur kwijt, door stekerbaar installeren toe te passen is dit gereduceerd naar slechts 1,5 uur. Dit alles heeft bijgedragen aan het verkorten van de productietijd.” 

Lees het volledige interview op www.hemmink.nl