Zoek naar:

Voor efficiënte straat- en parkeerterreinverlichting: LEDVANCE STREETLIGHT FLEX


Voor efficiënte straat- en parkeerterreinverlichting: LEDVANCE STREETLIGHT FLEX

LEDVANCE heeft zijn assortiment voor stedelijke buitenverlichting uitgebreid. Straten en parkeerterreinen kunnen nu worden uitgerust met de LEDVANCE STREETLIGHT FLEX - de krachtige en flexibele armaturenfamilie voor energie-efficiënte verlichting.

Deze nieuwe armaturen bieden eersteklas materiaal- en componentkwaliteit, extreme robuustheid (IK08 en IP66), zeer goede temperatuurbestendigheid (van -40 tot +50°C) en een lange levensduur tot 100.000 uur (L90/B10 bij 25°C). En met hun energie-efficiëntie van maximaal 155 lm/W zijn ze perfecte, energiezuinige en kosteneffectieve vervangers voor conventionele hogedruklampen.

Flexibel en veelzijdig

Een andere briljante eigenschap is hun superieure flexibiliteit, die de gebruiker in staat stelt aan een breed scala van eisen te voldoen. De armaturen zijn verkrijgbaar in drie afmetingen en drie lichtkleuren (2.700, 3.000 en 4.000 K).Dankzij twee verschillende lichtverdelingen verlichten ze zowel normale wegen van klasse M, C en P volgens DIN EN 13201 als bredere wegen en parkeerterreinen. En dankzij het slimme ontwerp van de armatuurbehuizing kunnen ze naar keuze als paaltop of als opschuifarmatuur worden toegepast.

Superieure verlichtingstechnologie - snel en eenvoudig te installeren

De installatie van de armaturen gaat zeer eenvoudig en vlot. De behuizing van de driver kan bijvoorbeeld zonder gereedschap worden geopend. En voor de netaansluiting is geen gereedschap nodig. Elk armatuur wordt standaard geleverd met een 60 mm paaladapter met een flexibel ontwerp. Deze maakt zowel opschuif- als paaltop-montage mogelijk. Extra adapters voor andere mastmaten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Na de installatie kan het armatuur naar wens omhoog of omlaag worden gekanteld zonder de behuizing te hoeven openen.