Zoek naar:

WiZ breidt beveiligingsassortiment uit met slimme buitenwandlamp met camera


WiZ breidt beveiligingsassortiment uit met slimme buitenwandlamp met camera

Eindhoven, Nederland - Signify, wereldleider in verlichting, lanceert vandaag een een slimme buitenwandlamp met camera als uitbreiding op het WiZ Home Monitoring-systeem dat eerder dit jaar werd aangekondigd. Het systeem combineert slimme verlichting, een camera en bewegingsdetectie en biedt nu nog meer mogelijkheden om je huis te beveiligen.

Tast nooit meer in het duister

Maak kennis met de eerste WiZ slimme buitenwandlamp met camera waarmee je live kan zien wat er rond je huis gebeurt. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd gaat het licht van deze weerbestendige camera aan - zo verras je potentiële indringers of kun je 's avonds gemakkelijk de weg naar je voordeur vinden. 

Je ontvangt meldingen op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd en je kan hier direct op reageren door met de persoon te spreken via de terugspreekfunctie, al je lichten aan te zetten of een stil lichtalarm te activeren. Dit alles met miljoenen kleuren en de eenvoudige bediening die je kan verwachten van alle producten in het WiZ ecosysteem. Zelfs in het donker kan je een oogje in het zeil houden dankzij de infraroodverlichting van de camera. Met de liveweergave van de camera blijf je altijd en overal op de hoogte over wat er rond je huis gebeurt. 

De buitenlamp kan je perfect koppelen met de andere producten in het WiZ ecosysteem. Dankzij de kijkhoek van 120 graden heeft deze camera een breed gezichtsveld waarin jij kunt zien wat er zich voor je deur of in de tuin afspeelt. De stand van de camera is makkelijk aan te passen, zodat je altijd een duidelijk zicht kan krijgen op het gebied dat je wilt bewaken.

De camera is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is dus bestand tegen alle weertypes: zomerse hitte, winterse kou of regenachtige dagen in het voor- of najaar vormen allemaal geen enkel probleem voor de WiZ outdoor camera.

Meer informatie over het volledige Home Monitoring assortiment vind je hier. 

Beschikbaarheid 

WiZ buitenwandlamp met geïntegreerde camera - 199,99 EUR - nu beschikbaar.

Over WiZ Connected

WiZ Connected is een leverancier van Internet of Things-softwareoplossingen die zich richt op het leveren van gebruiksvriendelijke, op Wi-Fi gebaseerde slimme verlichting. WiZ is eigendom van Signify, de wereldleider in verlichting, en bedient zowel consumenten- als professionele markten in meer dan 70 landen. Lees meer over WiZ Connected en hoe hun innovatieve, verbonden verlichtingsoplossingen het dagelijks leven gemakkelijker maken bij https://wizconnected.com

 

 

G-PM8QG98C1Q