Zoek naar:

Een project van: Mast Services Nederland BV

Koningin Julianaweg Middelharnis

Mast Services Nederland BV heeft in opdracht van WE-EF in de persoon van de heer Stefan Piek-De Ruyter, regiomanager van WE-EF, het project te Middelharnis voorzien van bijzonder gebogen lichtmasten.
De samenwerking in dit project met WE-EF is bijzonder te noemen, aldus Rob van Arnhem Commercieel Directeur bij Mast Services Nederland BV. WE-EF is middels dit project een nieuwe relatie voor ons bedrijf. Beide partijen [ MSN BV en WE-EF ] hebben alles in het werk gesteld om dit project maar ook beider ervaringen met elkaar zo optimaal als mogelijk te laten verlopen. Het project is succesvol afgerond ingevuld waarmee wij in onze opzet geslaagd zijn van Arnhem. De invulling van dit project smaak naar meer, aldus de heren van Arnhem en Piek- De Ruyter. Aan de hand van deze ervaringen heeft WE-EF aangegeven meer projecten met Mast Services Nederland BV te willen uitvoeren, een welkome nieuwe klant die wij als Mast Services Nederland BV zeer respecteren en waarderen.

 

Koningin Julianaweg Middelharnis Koningin Julianaweg Middelharnis Koningin Julianaweg Middelharnis Koningin Julianaweg Middelharnis

De gemeente heeft het opknappen het gebied rondom de Koningin Julianaweg in Middelharnis nagenoeg afgerond. De bestrating en het riool werden vervangen, de inrichting van deze buitenruimte is nagenoeg afgerond. In samenwerking met vertegenwoordigers van de scholen, bewoners en bedrijven is tot het idee gekomen om de weg in te richten als een zogenaamde “shared space”.
hared space:

De Koningin Julianaweg is ingericht volgens het Shared Space principe. Shared Space betekent een ‘gedeelde ruimte‘: een ruimte die voetgangers, fietsers, automobilisten en alle andere verkeersdeelnemers en voertuigen met elkaar delen en waar voor iedereen dezelfde regels gelden.  Er is geen strakke scheiding tussen autoverkeer en langzaam verkeer (fietsers en voetgangers). Door een logische inrichting en door elkaar de ruimte te geven, weten de weggebruikers wat er van hen verwacht wordt en wat ze van elkaar kunnen verwachten. De maximum snelheid voor het autoverkeer wordt van 50 kilometer per uur teruggebracht naar 30 kilometer per uur.

Opdrachtgever

Gemeente Middelharnis

Gebruikte armaturen

We ef

Bedrijfsgegevens

Mast Services Nederland BV

Haydnstraat 1
5144GR Waalwijk

t: +31-416-347057
f: +31-416-561545
w: mastservicesnederland.nl