Zoek naar:

Een project van: Signify Benelux

Philips Adviesbureau Deerns

Door de groei van het kantoor werd een etage in hetzelfde gebouw bij het kantoor getrokken. Deze mocht naar eigen inzicht ingericht worden. Als onderdeel van 's lands grootste onafhankelijke speler op het gebied van advies voor installatietechniek, energie en bouwfysica was Deerns Maastricht het aan zijn stand verplicht om voortvarend en innovatief te werk te gaan. "We wilden het motto 'Deerns brengt ideeŽn tot leven' in ons eigen plan laten doorklinken, met een 'gelikte' engineering. Wel moest de hele verdieping uniformiteit en rust uitstralen, door akoestiek, comfort ťn licht goed op elkaar af te stemmen."

Philips Adviesbureau Deerns Philips Adviesbureau Deerns Philips Adviesbureau Deerns Philips Adviesbureau Deerns Philips Adviesbureau Deerns

De opzet van het lichtplan van het 'vernieuwde' Deerns Maastricht is om meerdere redenen een schot in de roos, vindt Luijten. "Behalve dat we het licht perfect kunnen afstemmen op onze activiteiten en de medewerkers in een meer plezierige omgeving hun werk kunnen doen, is sprake van een flinke daling van het energieverbruik. Onze huidige ruimte is twee keer zo groot als de vorige, maar jaarlijks verbruiken we tot 20% minder energie. Graag nodigen wij onze opdrachtgevers dan ook uit in ons nieuwe kantoor om mogelijke ideeŽn en oplossingen te komen bekijken."

Opdrachtgever

Adviesbureau Deerns

Architect

Lightdesigners Adviesbureau Deerns

Bedrijfsgegevens

Signify Benelux

BOSCHDIJK 525
5600 PB EINDHOVEN

t: 040-2787135
f: 020-3473047
w: https://signify.com/nl-nl
€: Webwinkel