Zoek naar:

Een project van: TRILUX - Simplify Your Light

Dachser Logistiek Centrum

Al meer dan 80 jaar staat de naam Dachser wereldwijd voor "Intelligent Logistics". Van meet af aan is het de verklaarde doelstelling van de onderneming met integrale en innovatieve transportoplossingen het concurrentievermogen van haar klanten merkbaar te vergroten.

 

Daarom staat efficiëntiegericht denken en handelen centraal bij Dachser. Het kon dan ook niet uitblijven dat de logistiekexperts de veelzijdige voordelen van ledverlichting zouden ontdekken. De keuze voor een pilotproject viel op een logistiek centrum in Schönefeld bij Berlijn.

 

Daar plaatste TRILUX ledlichtlijnsystemen over een totale lengte van een kilometer! "Wij onderzoeken al langer de mogelijkheden van ledverlichting", verraadt Georg Ponradl, bij Dachser verantwoordelijk is voor de elektrotechnische planning in heel Europa. Pas toen de systemen een duidelijke daling van de energie- en onderhoudskosten bij gelijkblijvende verlichtingskwaliteit boden, besloot de onderneming de overstap op de nieuwe technologie te wagen.

 

Dachser gaf TRILUX de opdracht het overslagmagazijn voor gekoelde voedingsmiddelen in Schönefeld uit te rusten met zo'n 520 moderne ledarmaturen (overwegend Coriflex). In vergelijking met een conventionele verlichtingsinstallatie met armaturen van 2 x 58 watt werkt het digitale licht van TRILUX zo'n 50 procent krachtiger. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld lage werkingskosten door geringe onderhoudskosten en een evenwichtige verlichtingskwaliteit.

Voor meer informatie klik hier!

Dachser Logistiek Centrum Dachser Logistiek Centrum

Bedrijfsgegevens

TRILUX - Simplify Your Light

Databankweg 28
3821AL Amersfoort

t: 033-4557710
f: 0031-(0)334564140
w: trilux.com