Zoek naar:

Een project van: TRILUX - Simplify Your Light

Taskin Logistics

Taskin Logistics bespaart vanaf heden 64% energiekosten dankzij de renovatie van hun oude verlichtingsinstallaties naar een moderne LED verlichtingsinstallatie inclusief lichtmanagementsysteem. Ook het productieproces is veiliger en het werkcomfort hoger. Deze complete, snelle en efficiënte oplossing op maat is verzorgd door de TRILUX Lichtprofs.

 

In een hevig concurrerende sector als de logistiek grijp je iedere kans aan om kostenbesparingen te realiseren en arbeidsprocessen te optimaliseren. Dit was de reden voor Taskin Logistics om de verlichtingsinstallatie in vier logistieke hallen te renoveren alvorens deze in gebruik te nemen. Het advies van AVU Serviceplus, gespecialiseerd in energie-efficiëntie en hernieuwbare energieën, was duidelijk: Energie en kosten besparen door de verlichtingsinstallatie te vernieuwen.

 

Bijkomend voordeel van de nieuwe verlichtinginstallatie zijn de betere arbeidsomstandigheden voor de werknemers van Taskin.

 

"Ook de veiligheid van ons personeel is voor ons een belangrijke overweging", verklaart bedrijfsleider Selcuk Taskin. “Te zwakke verlichting van de gangen en stellingen in opslaghallen is een bron van gevaar en kan leiden tot fouten. Met de oude verlichting was het lastig de afleveringsbewijzen en paklijsten goed te kunnen lezen. In die zin vormt dit licht, dat op de behoeften afgestemd is, een groot concurrentievoordeel.”

Voor het volledige verslag inclusief interview klik hier!

Taskin Logistics Taskin Logistics

Bedrijfsgegevens

TRILUX - Simplify Your Light

Databankweg 28
3821AL Amersfoort

t: 033-4557710
f: 0031-(0)334564140
w: trilux.com