Zoek naar:

Een project van: TRILUX - Simplify Your Light

Varo Logistiek centrum

Het logistiek centrum VARO in Lier, België, is de droom van iedere doe-het-zelver. Welk werktuig men ook zoekt, op deze 24.000 vierkante meter vindt men het zeker. Van hieruit vertrekken boormachines, schroefsleutels en heggenscharen naar doe-het-zelfzaken over heel de wereld.

 

Opdat er geen fouten zouden gebeuren bij het orderpicken, stelt VARO zijn vertrouwen in de nieuwe lichtlijnledarmaturen van TRILUX, die niet alleen verblindingsvrij en betrouwbaar, maar ook uiterst efficiënt hun werk doen. De oude installatie was met opgenomen vermogens van 250 en 400 watt verantwoordelijk voor een groot deel van de energiekosten van de hal. Bij de renovatie van de verlichtingssysteem wenste VARO daarom uitdrukkelijk een oplossing die overtuigt door lichtkwaliteit en energie-efficiëntie. De E-Line LED van TRILUX kon op dat gebied de beste kaarten voorleggen.

 

Hoge efficiëntie, eenvoudige montage en korte terugverdientijd behoren tot de meest opvallende eigenschappen van dit aanpasbare lichtlijnsysteem. De doorslag voor de beslissing gaf echter in zekere zin een kleurrijk klein speelgoedfiguurtje. "Bij Playmobil in Herrieden, Duitsland, hebben we een logistiek centrum met soortgelijke verlichtingseisen uitgerust met de E-Line LED", legt TRILUX-bedrijfsleider Willem Dammers uit. "Na een bezoek ter plaatse was men het er bij VARO over eens: de E-line is ook onze verlichtingsoplossing."

Klik hier voor meer informatie!

Varo Logistiek centrum Varo Logistiek centrum

Bedrijfsgegevens

TRILUX - Simplify Your Light

Databankweg 28
3821AL Amersfoort

t: 033-4557710
f: 0031-(0)334564140
w: trilux.com