Zoek naar:

Een project van: Unique Brands

ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg

ShopStar Molto Luce- Diesel Store

Een winkel is een plek waar klanten zich goed moeten voelen, dus het licht moet functioneel en efficient zijn. Met een lichtconcept dat is afgestemd op de architectuur, het interieur en de merken worden de producten in de spotlights gezet als echte sterren. De klant wordt enthousiast door een spel van licht en kleur, spanning en ontspanning, afleiding en concentratie. Op die manier ontstaat een sfeer die de verkoop bevordert.

De Diesel store in Salzburg heeft voor de ShopStar van lichtfabrikant Molto Luce gekozen, omdat de artikelen in het best mogelijke licht gepresenteerd worden. De verlichting in de winkel moet zeer uiteenlopende functies vervullen, afhankelijk welke plek deze bedoeld is. Of het nu voor de vitrines, displays, de kassa of randgebieden is, het licht moet op maat zijn, met een goed oog voor lichtsterkte, stralingshoek, dynamiek en contrast. Diesel heeft gekozen voor de zwarte ShopStar led-railspots om de artikelen in de winkel in het best mogelijke licht te presenteren. 

Meer informatie over de Shopstar van Molto Luce, neem direct contact op met Unique Brands (exclusief importeur Molto Luce)

ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg ShopStar Ledspot - Diesel store Salzburg

De ShopStar van Molto Luce is een LEDspot voor winkelinterieurs die in 2015 een red dot award won. Het armatuur is er in wit, zwart en matzilver. De behuizing kan 90 graden worden gekanteld en de spot is 350 graden draaibaar. De ShopStar H heeft een horizontale behuizing, de ShopStar V een verticale behuizing en de ShopStar AC heeft geen behuizing voor de driver. Deze is optioneel verkrijgbaar met plafondmontage. De ShopStar is voorzien van COB-leds met een kleurweergave van CRI>90 en passieve koeling

Opdrachtgever

Diesel Store

Gebruikte armaturen

ShopStar

Bedrijfsgegevens

Unique Brands

Van Hennaertweg 7
2952CA Alblasserdam

t: +31786920929
w: uniquebrands.nl
€: Webwinkel

Projectinformatie