Zoek naar:

Een project van: SimpleLight

SIMPLELIGHT - River Towers 'White Nile'

De ‘White Nile’, een van de nieuw verezen woontorens in het ontwikkelingsgebied Laakhaven West te Den Haag. Het gebouw is een 12 lagen appartementencomplex dat samen met het naastgelegen kleinere zusje ‘Blue Nile’ de River Towers vormt.

Gelegen aan de Waldorpstraat vlakbij Hollandsspoor zijn de gebouwen goed bereikbaar via het openbaar vervoer, vlakbij het centrum van Den Haag en goed te bereiken van en naar het strand. 

Deze tweeling staan prominent in evenbeeld maar doch met wat karakteristieke verschillen naast elkaar. De White Nile telt 66 huurappartementen tegenover de 42 koopwoningen in het naast gelegen gebouwt. Op de beganegrond bevinden zich zowel de algemene fietsenstalling als commerciële ruimtes.

De opdrachtgever was duidelijk in haar verzoek, zorg ervoor dat de uitstraling van de ‘White Nile’ past bij de jonge doelgroep. Ze vroeg om een moderne maar warme uitstraling waar starters en studenten zich thuis gaan voelen.
Voor een warme uitstraling en vriendelijke welkom zijn er voor de entree armaturen geleverd die een kleurtemperatuur weergeven in 3000K. Dit geldt zowel voor de asymetrische grondspots die de belettering van het gebouw aanlichten als de down lights in de algemene verkeersruimtes. Daarnaast zijn alle balkons smaakvol voorzien van armaturen met lichtbronnen in diezelfde lichtkleur. In de fietsenberging zijn er ledarmaturen geplaatst met een microgolf sensor voor automatische detectie bij binnenkomst en vertrek. Om het af te maken is er in het geval van calamiteiten gezorgd voor de juiste verlichting in het noodtrappenhuis en in de algemene verkeerszones vluchtwegaanduiding conform de laatste richtlijnen.

SIMPLELIGHT -  River Towers 'White Nile' SIMPLELIGHT -  River Towers 'White Nile' SIMPLELIGHT -  River Towers 'White Nile' SIMPLELIGHT -  River Towers 'White Nile' SIMPLELIGHT -  River Towers 'White Nile'

Opdrachtgever

Groothandel

Aannemer

Gebruikte armaturen

MelisLighting BASIC 260
Norton    SQV-SV
SLV Nood plaffoniere
SLV PEMA SQUARE
Esylux SLX 32 LEDi display
Ares NABOO

 

Bedrijfsgegevens

SimpleLight

Nicolaistraat 78
2517TD Den Haag

t: +31(0)70 215 9000
w: https://simplelight.nl
€: Webwinkel

 

 

G-PM8QG98C1Q