Zoek naar:

Een project van: FAGERHULT BV

Munsterhuis Sportscars

Munsterhuis Sportscars is dealer van de prestigieuze merken Ferrari en Maserati. Als gevolg van een nieuwe corporate identity van Ferrari/Maserati wilde men de showroom opnieuw inrichten.

Fagerhult leverde de verlichting voor deze vernieuwde showroom!

Het interieurconcept is gemaakt op de specifieke doelgroep van Ferrari en Maserati, met een sterke hedendaagse terugblik naar de retro feeling. Daarom is bewust gekozen voor armaturen met 3000K als kleurtemperatuur. Een andere bewuste keuze was om elke auto zijn eigen "lichtpodium" te geven, door middel van spanplafonds met geïntegreerd LED omgevingslicht, die de positie van iedere auto markeren.

Om de architectonische belijning te accentueren zijn LED strips geïntegreerd in goed doordachte posities, wat een buitengewone lichtbeleving geeft.

Een lineaire power LED module (Notor LED) is gekozen voor de lounge en kantoren. Alle accentspots zijn Zone Evo inbouw, met specifiek geselecteerde 3000K LED modules en reflectoren. Alle verlichting is DALI gestuurd.

 

Munsterhuis Sportscars Munsterhuis Sportscars Munsterhuis Sportscars Munsterhuis Sportscars Munsterhuis Sportscars

Een prachtig Fagerhult project met veel sfeerverlichting om de auto's en accessoires goed uit te laten komen. Wij zijn er trots op!

Klik hier voor alle informatie over het project!

Gebruikte armaturen

Bedrijfsgegevens

FAGERHULT BV

Lichtschip 19
3991 CP HOUTEN

t: 030-6889900
f: 030-6889944
w: fagerhult.nl

Projectinformatie