Zoek naar:

Een project van: EVA OPTIC BV

De Mirandabad

De Mirandabad in Amsterdam heeft een complete lichtmetamorfose ondergaan. De prachtige subtropische accommodatie is onlangs uitgerust met meerkleurige RGBW verlichting van EVA Optic. Een kleurrijk lichtspektakel zowel onder als boven water!

Het meest in het oog springende kenmerk van De Mirandabad is de enorme glazen koepel met een doorsnede van maar liefst 45 meter. Om deze koepel mooi egaal te verlichten werden 12 EVA Hydra spotlights gemonteerd aan de staalconstructie. Met deze waterdichte spotlights wordt de koepel prachtig verlicht in alle denkbare kleuren. Dit indrukwekkende lichteffect wordt verder versterkt door de meerkleurige LED onderwaterverlichting (type EVA A12 40W).

De verlichting onder en boven water wordt centraal aangestuurd met een DMX controller in de zwemzaal. Met een druk op de knop wordt de kleur van alle lampen tegelijk veranderd. Met voorgeprogrammeerde scenes kunnen complete lichtshows worden afgespeeld, volledig afgestemd op de activiteit in het zwembad. Zo wordt de sfeer eenvoudig aangepast aan het publiek.

In de entree, kleedruimtes, douches en toiletten zijn de EVA DL downlights type Aqua HE toegepast. Deze plafond inbouwspots zijn, net als de Hydra spotlights in de zwemzaal, speciaal ontwikkeld voor zwembadomgevingen waar de eisen aan verlichting hoog zijn. Chloor, warmte en vocht zijn bepalend voor de levensduur van verlichting. EVA Optic ontwikkelde een complete serie armaturen (type Aqua HE) speciaal voor de veeleisende zwembadomgeving.

De Mirandabad De Mirandabad De Mirandabad De Mirandabad De Mirandabad

Kijk voor meer informatie op de website van EVA Optic!

Opdrachtgever

De Mirandabad Amsterdam

Bedrijfsgegevens

EVA OPTIC BV

De Velde 1
8064PH ZWARTSLUIS

t: 038 - 337 5067
w: evaoptic.nl