Zoek naar:

Een project van: Schréder bv

Maasbracht Shuffle

Het dorp Maasbracht is gelegen in een water- en bosrijke omgeving in het midden van Limburg. Vanwege haar ligging direct aan de Maas, en dankzij de grote binnenhaven, boulevard, unieke drielingsluis en het hoogste verval van Nederland, is het dorp zeker een bezoek waard. 

Bij de realisatie van een nieuw plein tussen een school en een appartementencomplex besloot de gemeente van Maasbracht te kiezen voor LED verlichting. Daarnaast wilden ze graag wat anders dan de standaard verlichting, en de mogelijkheid om op de toekomst voorbereid te zijn. 

Maasbracht Shuffle Maasbracht Shuffle

De Shuffle was de perfecte oplossing. Op het nieuw gerealiseerde plein komen dankzij de verschillende functies (onderwijs en woningbouw) verschillende gebruikers samen. Zodoende heeft de gemeente bij aanvang van het project gekozen voor een combinatie van verlichting en illuminatie. De Shuffle is uitgerust met een 360° module voor het sfeervol verlichten van het plein en een Spot module om bepaalde karakteristieke kenmerken aan te stralen. Wanneer men de gebruikers in de toekomst beter in kaart heeft, is het dankzij het modulaire karakter van de Shuffle mogelijk de verlichtingsinstallatie uit te breiden met onder andere camera-, WiFi-, en geluidsmodules. 

Een totaal van 7 Shuffle masten is geïnstalleerd op het plein met als resultaat een mooi beeld, zowel overdag als in de avond en nacht. 

Opdrachtgever

Gemeente Maasbracht

Gebruikte armaturen

Shuffle

Bedrijfsgegevens

Schréder bv

Tasveld 2
3911TN RHENEN

t: +31 (0)318-489 230
f: +31 (0)318-472124
w: schreder.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q