Zoek naar:

Een project van: Klemko Techniek B.V.

Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat

Happy, inspirerend, persoonlijk: dat zijn de uitgangspunten voor de uitstraling van de nieuwe Vitaminstore in Hoofddorp. “Goede verlichting levert een grote bijdrage aan het succes van een winkel.” vindt Gert van Beek, vestigingsmanager van YESSS Haarlem. Samen met Manon Otten en Charlotte van Lent van Vitaminstore ging hij op zoek naar de perfecte verlichting passend bij de visie en de duurzaamheidsdoelstellingen van de keten.
 
“Bij Vitaminstore kunnen mensen terecht voor een persoonlijk, eerlijk advies over geschikte voedingssupplementen. Wij willen daarom dat de bezoeker zich prettig en comfortabel voelt. Dat moet onze winkel uitstralen.” vertelt Manon, verantwoordelijk voor de Instore Marketing. Charlotte, Visual Merchandiser, vervolgt: “Daarnaast maken we veel gebruik van natuurlijke elementen zoals steigerhout en zelfs een mos-wand achter de balie. Om de winkel een moderne, frisse en vrolijke look te geven maken we gebruik van veel kleur.”
 
Aan Gert van Beek de uitdaging om al deze elementen op de juiste manier te verlichten. Gelukkig was hij al langer bekend met de winkelketen: “Wij hebben al verschillende Vitaminstores mogen verlichten. Vaak in de lichtkleur natuurlijk wit (4000K) aangezien de kleuren in de winkel daar mooi van naar voren komen. Daarmee creëer je echter niet de gewenste ‘huiselijke’ sfeer. Dus ging hij op zoek naar de verlichting die de identiteit van deze winkel het beste uitstraalde.” In zijn zoektocht naar de juiste oplossing raakte hij bekend met de nieuwe ledverlichting van Klemko Techniek: Lumiko Modulair. Gert: “Leo van Aken van Klemko Techniek introduceerde de nieuwe verlichtingslijn bij mij en ik zag gelijk mogelijkheden. Door de hoge RA waarde worden de kleuren in de winkel prachtig natuurgetrouw weergegeven. Daarnaast zorgt het modulaire aspect ervoor dat ik per spot variaties kan aanbrengen. Zo hebben we bij sommige spots een honingraat ingebouwd zodat ze de bezoekers niet verblinden maar toch de producten mooi uitlichten.”

De duidelijke visie van Charlotte en Manon, gecombineerd met het inzicht van Gert en de mogelijkheden van de Lumiko Modulair ledverlichting zorgen voor een oplossing op maat in de Vitaminstore. YESSS kon hier extra meerwaarde leveren door de verlichtingsoplossing te verfijnen voor deze specifieke winkel. Aangezien geen enkele winkel, woonkamer of werkruimte gelijk is, is het essentieel om een breed pakket aan oplossingen paraat te hebben.

Wilt u zelf uw eigen, unieke led-spots, trackspots of downlighter samenstellen? Kijk dan op www.klemko.nl/lumiko-configurator.

Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat

Bedrijfsgegevens

Klemko Techniek B.V.

Nieuwegracht 26
3763LB Soest

t: +31 88 00 233 00
f: +31 88 00 233 50
w: klemko.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q