Zoek naar:

Een project van: Attiva Lichtprojecten BV

COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN

Gemeente Strijen in de Hoeksche Waard kiest voor de sublieme spiegeltechniek in de Disano Sella. Wat begon met "ik wil wel eens wat anders proberen" resulteert in een uitstekend gelijkmatig verlichtte Nieuwstraat en naar volle tevredenheid van de gemeente en inwoners van de Nieuwstraat. Veiligheid, comfort en design vormen hier een uitstekende samenwerking!

COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN COMFORTABELE OPENBARE VERLICHTING IN STRIJEN

Met de Sella van Disano is het mogelijk om in bestaande situaties de armaturen met gasontladings lampen 1 op 1 te vervangen. Dit zal een aanzienlijke verbetering geven van de kwaliteit van het licht in zowel lichtkleur als kleurweergave.
Dankzij de high performance LED optieken (reflector + extra lens) van de Sella LED-armaturen kan gebruik gemaakt worden van de bestaande lichtmasten met dezelfde onderlinge afstanden.
Afhankelijk van het type wegdek is het mogelijk om besparingen te behalen van 40% tot 50%.
Naast deze enorme energiebesparing wordt er ook aanzienlijk op de onderhoudskosten bespaard.
Deze Disano armaturen zijn aan de bovenzijde voorzien van koelribben om voor de warmteafvoer van het systeem te zorgen. Hierdoor blijft de temperatuur in de behuizing binnen de toleranties van de LED’s waardoor er optimale prestaties in zowel duurzaamheid als  efficiëntie gegarandeerd worden.
De speciaal ontworpen spiegeloptieken, waarbij de LED’s verzonken in het armatuur liggen zijn er in verschillende uitstralingshoeken, om zodoende verschillende situaties te kunnen verlichten met 1 en hetzelfde armatuur. Dit kan variëren van diverse straatprofielen in verschillende breedtes, tot fietspaden, rotondes of parkeerterreinen.
Verschillende vermogens zijn leverbaar en de mogelijkheid bestaat om de armaturen uit te voeren met activator van de toonaangevende fabrikanten om zodoende te communiceren met een managementsysteem.
Deze veelzijdige combinatie maakt deze serie armaturen dus uitermate geschikt voor openbare verlichting, maar ook voor bijvoorbeeld voor het verlichten van (parkeer)terreinen op bedrijfscomplexen.Het innovatieve optische LED systeem van Disano zorgt voor een rustig lichtbeeld door een bijzonder lage verblindingsfactor. 

Opdrachtgever

Gemeente Strijen

Lichtontwerper

Attiva lichtprojecten

Gebruikte armaturen

Bedrijfsgegevens

Attiva Lichtprojecten BV

Neckar 12
2491BD Den Haag

t: 070-3172700
f: 070-3202117
w: attiva.nl/

Projectinformatie
 

 

G-PM8QG98C1Q