Zoek naar:

Een project van: Attiva Lichtprojecten BV

GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR

Als onderdeel van een groot vervangingsproject zijn in gemeente Etten Leur meer dan 500 zwarte Disano Polar armaturen geplaatst.De speciale zwarte kleur waarin deze Polar armaturen zijn uitgevoerd, geeft een chique uitstraling aan het straatbeeld in Etten Leur. De Polar armaturen zijn voorzien van een Dyna dim protocol, waardoor de toch al energiezuinige Disano oplossing, nog beter tot zijn recht komt!

GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR GROOTSCHALIGE KEGELVERVANGING IN ETTEN LEUR

Disano Polar is een kegelvormig armatuur met een fraaie uitstraling. Deze paaltoparmatuur is in aluminium uitgevoerd met een polycarbonaat frosted licht doorlatende kap. De Polar kan worden uitgevoerd in de kleuren antraciet en zilver. De efficënte led unit is verkrijgbaar in neutraal wit en warmwit. Met diverse lensconfiguraties is de Polar Led toe te passen in een groot aantal toepassingsgebieden.

Opdrachtgever

Gemeente Etten Leur

Aannemer

Ziut

Gebruikte armaturen

Disano 1202 Polar met dynadim protocol

Bedrijfsgegevens

Attiva Lichtprojecten BV

Neckar 12
2491BD Den Haag

t: 070-3172700
f: 070-3202117
w: attiva.nl/

Projectinformatie
 

 

G-PM8QG98C1Q