Zoek naar:

Een project van: Unique Brands

Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam

ILGE is een toonaangevende speler op het gebied van abonnementenbeheer, online content management en collectie adviezen op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.
Vanaf juli 2017 heeft ILGE haar bureau verplaatst naar Villa Mokum in Amsterdam, een gebouw met studio’s en een plint met retail ruimten aan de Spaklerweg. Een nieuw ontwikkelingsgebied voor wonen en werken. Naast het ontwerp voor de innovatieve werkomgeving voor ILGE is er ook een nieuw bookstore annex flexspace concept ondergebracht in de retail ruimte van totaal 420 m2.

In opdracht van en in samenwerking met M+R interior architecture, heeft Unique Brands voor IGLE in Amsterdam het lichtplan gemaakt en alle verlichting van het fabricaat Molto Luce geleverd. Omdat de boekenwereld van avontuur, kennis en wetenschap niet zwart wit is, is het middendeel uitgevoerd met een fotoprint van een enorme kleurrijke boekenkast. Deze print bestrijkt zowel de vloer, wand en het plafond en is het enige kleuraccent in de ruimte. De bouwkundige structuur en de installaties zijn ‘puur’ en zichtbaar in de ruimte aanwezig. Een flexibel lichtconcept met tracks en richtbare led spots zorgen voor de sfeer. Diverse type armaturen zoals : GILO, SHOPSTAR+, NELL WALL, LOG-OUT  en BADO van ons fabricaat Molto Luce zijn hier opgenomen.

Unique Brands is exclusief importeur van het verlichtingsmerk Molto Luce in Nederland. Voor meer informatie ga naar: www.uniquebrands.nl

 

 

Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam Verlichting ILGE bookstore & flexspace concept Amsterdam

Opdrachtgever

M+R interior architecture

Gebruikte armaturen

 

Alle armaturen zijn van ons merk Molto Luce:

  • Gilo
  • Shopstar +
  • Nell wall
  • Bado
  • Log Out 2

 

Bedrijfsgegevens

Unique Brands

Van Hennaertweg 7
2952CA Alblasserdam

t: +31786920929
w: uniquebrands.nl
€: Webwinkel

Projectinformatie
 

 

G-PM8QG98C1Q