Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André

Electro Service André is een elektrotechnisch installatiebedrijf met 15 werknemers in dienst. Onlangs is het bedrijf verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw in Eke-Nazareth, België. Voor de verlichting in het nieuwe gebouw werd gezocht naar de beste lichttechnische en tegelijkertijd energiebesparende oplossing.

Omdat elke ruimte in het gebouw zo haar eigen type verlichting vereist, heeft ook elke ruimte zijn eigen lichtplan gekregen. Voor de hoge plafonds in het magazijn bleken de krachtige IP65 LEDVANCE® High Bay zeer geschikte armaturen voor een toepassing als deze.

In de kantoorruimtes zijn LEDVANCE® Panels geïnstalleerd. Door verschil in het invallende daglicht wordt met behulp van daglichtsensoren de lichtsterkte geregeld. Zo worden de ruimtes voorzien van de juiste hoeveelheid licht en ontstaat er een egale lichtverdeling, wat prettiger werken is voor de medewerkers. Ook in het opleidingslokaal wordt met daglichtsturing gewerkt. De mogelijkheid om de lichtsterkte handmatig aan te passen is hier toegevoegd.

Om energie te besparen, wordt er in onder andere de gangen en toiletten gebruik gemaakt van bewegingssensoren. Hier zijn de LEDVANCE® Spot en de LEDVANCE® Downlight armaturen toegepast. Naast energiebesparing levert het gebruik van bewegingssensoren ook gebruiksgemak op: “regelmatig controleren of het licht uit is, is nu niet meer nodig.”

In de werkplaats is gekozen voor de LEDVANCE® Damp Proof. Hier is een hoge lichtintensiteit vereist voor een goede veiligheid en productiviteit. De combinatie met het lage verbruik maakt het de ideale lichtoplossing voor deze ruimte.

LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André LEDVANCE LED armaturen de beste optie voor Electro Service André

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM