Zoek naar:

Een project van: INDUSTRIELICHT B.V.

Energiezuinige LED verlichting voor havenbedrijf C.RO Ports

C.RO Ports neemt met energie zuinige LED verlichting van SILL het voortouw in Europese havens.

Havenbedrijf C.RO Ports is gespecialiseerd in trailer- en containerbehandeling en verscheping van nieuwe personenauto’s en mag gerekend worden tot de top van Europese ro-ro stevedores. Daarnaast heeft C.RO een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten zowel op het vlak van stockage, distributie, onderhoud en herstel, als op het vlak van ombouw van nieuwe voertuigen.

Voor de uitbreiding van de activiteiten moest een 5-tal Roll-on/Roll-off terminals in Europa (Zeebrugge, Vlissingen, Rotterdam, Londen en Killingholme) opnieuw worden ingericht waarbij ook de verlichting moest worden aangepast aan eisen van de huidige tijd.

Uit een aantal kandidaten heeft C.RO gekozen voor de uiterst krachtige en betrouwbare LED vlakstralers serie 177 van SILL Leuchten uit Berlijn. Doorslaggevend daarbij waren de prestaties van deze stralers voor wat betreft verlichtingssterkte, gelijkmatigheid, lichthinder c.q. luminantie van de armaturen, energieverbruik en efficiency.

De door SILL zelf - in samenwerking met SRM Techniek - ontwikkelde LED modules, koppelen een zeer hoge lumenoutput aan een hoog-efficiënte en nauwkeurige spiegel- en lenzentechniek. Hiermee kan ruimschoots worden voldaan aan de door C.RO gewenste lichtniveau ’s volgens de norm NEN-EN 12464-2 en wordt tevens de lichthinder c.q. lichtvervuiling voor de directe leefomgeving en flora en fauna van de terminal tot een minimum beperkt.            

Dankzij deze unieke verlichtingstechniek van SILL Leuchten heeft C.RO haar terminals op een zeer energie-efficiënte en daarmee duurzame wijze kunnen verlichten. C.RO is klaar voor de toekomst.

Industrielicht B.V. vertegenwoordigt naast SILL Leuchten ook de Franse mastenfabrikant Petitjean. Voor een aantal terminals van C.RO Ports heeft Industrielicht dan ook een compleet pakket van masten en armaturen kunnen leveren.

Industrielicht is uiterst trots op de levering van deze mooie projecten voor C.RO en is er van overtuigd dat het de deuren opent naar nog veel meer mooie verlichtingsprojecten, welke de haven van Rotterdam, en uiteraard ook andere havens, verder zullen verduurzamen.

Energiezuinige LED verlichting voor havenbedrijf C.RO Ports Energiezuinige LED verlichting voor havenbedrijf C.RO Ports Energiezuinige LED verlichting voor havenbedrijf C.RO Ports Energiezuinige LED verlichting voor havenbedrijf C.RO Ports

Opdrachtgever

C.RO Ports

Gebruikte armaturen

LED vlakstralers serie 177 van SILL

Bedrijfsgegevens

INDUSTRIELICHT B.V.

Van Hennaertweg 7
2592 CA Alblasserdam

t: +31(0) 78 6920 900
w: industrielicht.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q