Zoek naar:

Een project van: Light4U BV

Salon Blanc Oldenzaal

De mooiste lichtoplossing in de beauty branche.

The beauty of smart lighting

Uiteraard is goede verlichting in elke werkomgeving belangrijk. Maar voor Marieke Bos, eigenaresse van Salon Blanc in Oldenzaal, is uitgekiende verlichting elke dag weer cruciaal. Als Hair & Make-up artiest is het voor haar namelijk van groot belang met ‘natuurlijk’ daglicht te werken. Want alleen zo kan ze (kleur)behandelingen en visagie bij haar klanten optimaal uitvoeren.

Eenvoud en veelzijdigheid als eis

Toen er voor nieuwe verlichting moest worden gekozen, moest deze voldoen aan de volgende punten: duurzaam, lange levensduur, zuinig in gebruik en de voorkeur voor een armatuur met hoge kleurweergave (CRI). Daarbij moest de nieuwe verlichting eenvoudig te installeren, te onderhouden en aan te passen zijn. En zoals aangegeven: een uitstekend lichtkwaliteit, die ‘natuurlijk daglicht’ benaderd. Een must in de beauty branche.

Advies: Nordic Global Trac als basis

Een mooie uitdaging voor Theo Tijhuis, accountmanager van Rexel. Hij adviseerde Marieke om een Nordic 3 fase rail toe te passen, met hieraan gekoppeld de spots LIGHT4U Orco LED en LIGHT4U Skadi (3000LM/930). Groot voordeel van de Nordic Global Trac 3 fase rail is de flexibiliteit. Spots zijn eenvoudig te plaatsen en aan te passen, om zo de juiste accenten te leggen.

Een beauty omgeving die sprankelt

Marieke is erg te spreken over haar verlichting op maat: “Onze verlichting past nu helemaal bij de luchtige, sprankelende sfeer die we in onze locatie willen uitstralen. Maar het is ook functioneel: de kwaliteit van het licht stelt ons ook in staat onze dienstverlening nog beter maken. En dat voor een erg aantrekkelijke prijsstelling! We zijn dus erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden.”

 

Salon Blanc Oldenzaal

Gebruikte armaturen

Light4U Orco LED 

Light4U Skadi

Bedrijfsgegevens

Light4U BV

Sneekermeer 4a
8502 TP Joure

t: 0513 41 70 90
w: light4u.io