Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer

De Tiroler klinieken in de Innsbruck, Hall en Hochzirl-Natters ziekenhuizen in Oostenrijk zijn toegewijd aan duurzaamheid – vooral in termen van energiebeheer. De verlichting in het Innsbruck ziekenhuis is sinds 2016 stap voor stap geüpgrade naar LED technologie. Er zijn onder andere ongeveer 6.000 moderne LED armaturen van LEDVANCE geïnstalleerd, bijvoorbeeld in de gangen van het centrale bevoorradingsgebouw, in de ondergrondse parkeergarage, in de liftgebieden en in de kantine. Patiënten, bezoekers en medewerkers profiteren niet alleen van een betere lichtkwaliteit, de LED armaturen realiseren ook energiebesparingen tot 50%. Andere voordelen voor de Tiroler klinieken zijn een eenvoudige installatie, een langere levensduur van de armaturen tot 50.000 uur en dus lagere uitgaven voor installatie en onderhoud. Ook is de warmtestraling is ook aanzienlijk lager, waardoor het gebruik van koelsystemen kan worden verminderd.

Wij kozen voor de LEDVANCE LED armaturen omdat de prijs-prestatieverhouding goed was en de levertijden voor deze technologisch geavanceerde producten erg kort waren. De toegepaste armaturen zijn niet alleen veel zuiniger en met een gelijkmatiger licht dan traditionele verlichting, ze zijn ook eenvoudig te installeren en verminderen de complexiteit van het onderhoud aanzienlijk.” vat Patrick Hörhager, Energy Manager bij Tirol Kliniken, samen.

Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer Tirol Kliniken: moderne LED verlichting als belangrijke pilaar in duurzaam energiebeheer

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM