Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen

In 2018 werd besloten om een nieuwe huisvestingslocatie te zoeken voor het kantoor van LEDVANCE Benelux. Belangrijk onderdeel hiervan was dat het volledig te renoveren gebouw voorzien kon worden van LEDVANCE lichtoplossingen. Na een uitvoerige DIALux studie is het lichtplan omgezet in een project en is in april 2019 het nieuwe kantoor in gebruik genomen.

Het TRAINING:LAB is een ruimte ontwikkeld om trainingen, presentaties en vergaderingen te organiseren en heeft een afscheidbaar Hospitality gedeelte. Naast de presentatie van LED lichtbronnen, bevat het ook multifunctionele plafondeilanden met LEDVANCE armaturen voor Office, Shop, Outdoor, Industry, Home en Hospitality.

Op de begane grond zijn LEDVANCE Emergency verlichtingsarmaturen geïnstalleerd. In de trappenhuizen, entree en toiletgroepen zijn diverse functionele armaturen toegepast waaronder Downlights en de Surface IK10. In de entree hangen Edition 1906 PenduLum Pro armaturen met LEDVANCE SMART+ Bluetooth LED lampen. De vergaderruimte en de flexruimte zijn voorzien van Panels, Tracklight Spots en Downlights, met als werkplekverlichting de IndiviLED®. De opslagruimte wordt verlicht met een TruSys® lichtlijnsysteem, in combinatie met High Bay DALI.

Op de 1e etage bevinden zich de werkplekken van de kantoormedewerkers van LEDVANCE. Ook hier is gebruik gemaakt van LEDVANCE DALI armaturen, aangestuurd met een DALI Pro lichtmanagementsysteem. Dit systeem is programmeerbaar en regelbaar met een tablet. De vergaderruimte is voorzien van de nieuwe IndiviLED Panel DALI armaturen in 4.000K. In de kantoren zijn gependelde IndiviLED® D/I DALI armaturen toegepast boven de werkplekken in 3.000K. Voor de accentverlichting en contouren zijn de LEDVANCE Trackspot, de LEDVANCE Spot Multi en de LEDVANCE Spot Square / Round toegepast.

Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE oplossingen

Opdrachtgever

Culmen Real Estate

Installateur

W&L Electrotechniek

Gebruikte armaturen

LEDVANCE EM Sign HB

EM Sign recessed, Downlight ALU

Downlight Comfort, Downlight DALI

Surface IK10, LUNIVE Arc

PLANON Frameless

Edition 1906 PenduLum Pro

Panel 600 MP DALI UGR < 19

Tracklight Spot, Downlight DALI EM

IndiviLED® DALI D/I 1.200, TruSys® DALI

High Bay DALI, Trackspot

Spot Multi DALI, Spot Square / Round DALI

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM

 

 

G-PM8QG98C1Q