Zoek naar:

Een project van: Hanzestrohm

Lee towers woontorens Rotterdam

In 2019 werden in totaal 840 huurappartementen, verdeeld over 2 torens van 95 meter hoog en elk 24 verdiepingen, opgeleverd. De torens staan sinds de jaren ’70 bij het Merwe-Vierhavensgebied. De begane grond biedt huisvesting aan verschillende winkels, de rest van de verdiepingen komen huurwoningen met spectaculair uitzicht over Rotterdam.

Verheggen Elektrotechniek had de opdracht gekregen om één van de twee woontorens te transformeren: Europoint II. De andere toren is door Celectron uitgevoerd. Beide bedrijven werken met het merk Adels-Contact. Ook is er overlap te vinden in bepaalde gebieden. Zo werd bijvoorbeeld de brandbeveiliging in beide gebouwen door dezelfde opdrachtgever uitgevoerd. Het esthetisch resultaat is in beide torens praktisch hetzelfde geworden.

 

Verheggen Elekrotechniek & Adels

Door de grote omvang van dit project speelden tijd, effieciëntie, faalkostenvermindering en kwaliteit een extra belangrijke rol. Verheggen elektrotechniek heeft bij andere projecten ervaren dat Adels betrouwbare en goede oplossingen leverd. Dit was de reden dat Verheggen Elektrotechniek weer voor Adels heeft gekozen. 

 

Van prefab naar stekerbaar

Verheggen Elektrotechniek kreeg de oplossingen van Adels kant-en-klaar binnen. Vervolgens heeft de leverancier van het armatuur de verlichting gemonteerd waaraan al een Adels steker was bevestigd. De stekers waren al voorgemonteerd waardoor er veel tijd bespaard werd.

 

Een uitkomst bij repeterend werk

Het stekerbaar installeren is een ontwikkeling die men steeds meer terug ziet komen. Zeker bij repeterend werk, zoals bij grote projecten, is dit een uitkomst. Niet alleen kent stekerbaar installeren veel voordelen, ook is het mogelijk om hier een moderne en industriële ‘look’ mee te creëren.

Lees hier de volledige referentie of bekijk hier de projectvideo

 

Lee towers woontorens Rotterdam

Combinatie met Schnabl en JMV

Naast Adels is binnen de Lee Towers woontorens ook veel gebruik gemaakt van Schnabl en JMV voor diverse oplossingen en bevestigingen. Meer combinatiemogelijkheden zijn te vinden op https://watmaakjijmetschnabl.nl/snel-en-slim-installeren/.

Installateur

Verheggen Elektrotechniek B.V.

Bedrijfsgegevens

Hanzestrohm

Popovstraat 1
8013R Zwolle

t: 0384698215
w: hemmink.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q