Zoek naar:

Een project van: Hanzestrohm

Technova college Ede

Het Technova College is een moderne mbo-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. In september 2018 is het nieuwe gebouw opgeleverd en  een maand later feestelijk geopend voor alle leerlingen. ITN Installatietechniek uit Ede mocht het installatiewerk uitvoeren. 

 

ITN Installatietechniek & Adels

Michiel van ITN Installatietechniek verteld in het kort waarom ze hebben gekozen voor de stekerbare producten van Adels: "We hebben gekozen voor Hemmink met het merk Adels omdat het prijstechnisch interessant was en ze een grote verscheidenheid aan kabels met CPR keurmerk hebben. En uiteraard de gewenste kwaliteit."

 

Stekerbaar installeren

ITN: “Bij het project Technova College hebben wij gebruik gemaakt van stekerbaar installeren. Voornamelijk vanwege de installatiesnelheid, installatiegemak en flexibiliteit: de installatie kan zo gemakkelijk uitgebreid en aangepast worden wanneer dat nodig is. Wij hebben ca. 1500 armaturen en 1500 stuks wandcontactdozen stekerbaar geïnstalleerd. In een relatief kort tijdbestek hebben we een groot aantal componenten kunnen aansluiten, hierdoor een flinke tijdwinst behaalt waardoor wij het project op tijd konden opleveren.

Lees hier de volledige referentie of bekijk hier de projectvideo

Technova college Ede

Meer over stekerbaar installeren

Wil je weten wat het verschil is tussen stekerbaar en conventioneel installeren? En hoeveel kosten je bespaart? Op deze pagina vind je alle informatie over stekerbaar installeren.

Bedrijfsgegevens

Hanzestrohm

Popovstraat 1
8013R Zwolle

t: 0384698215
w: hemmink.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q