Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen

Door de enorme groei van het gamma professionele armaturen binnen LEDVANCE, zochten we naar nieuwe manieren om onze klanten niet zomaar een armatuur te verkopen. Zeker in het segment van Shoplighting, waar het gevoel van de klant centraal staat, zegt een mooie afbeelding in een brochure niet genoeg. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner die reeds een hoogwaardige zaak had maar waar de verlichting niet voldeed aan de rest van het plaatje. Zo zijn wij bij Barcatex uitgekomen. Barcatex BVBA, gelegen in Antwerpen, is een fashion brands agency dat zijn gamma verkoopt aan alle hippe retailzaken in de modesector. Met hun fantastische ligging in een pand met uitzicht op het Mas wisten we direct dat we niet verder hoefden te zoeken. Daarbovenop zit net om de hoek Govaerts. Deze firma is al lange tijd een gewaardeerde partner van LEDVANCE die ondersteuning heeft geboden met de uitvoering en levering van dit project.

Voor het concept is LEDVANCE meermaals met de verlichtingsspecialisten van Govaerts ter plaatse geweest om er zeker van te zijn dat alles uiteindelijk zou voldoen aan het gewenste resultaat dat Barcatex voor ogen had.

Voor de kledingrekken is gekozen voor de LEDVANCE Tracklight Spot die op iedere 3-fase lichtrail past. Dit efficiënte product met indrukwekkende functionaliteit past perfect in deze strakke omgeving. Daarnaast is het innovatieve armatuur Tracklight Spot Zoom DIM toegepast om een superieure touch te geven aan de afzonderlijke wanden met schoenen en handtassen. Door de mogelijkheid om het armatuur te verstellen in lichtbundel op de lens alsook de lichtsterke aan te passen door middel van een simpele schuifknop, kan steeds gestreefd worden naar het beste effect.

Omdat de bureaus niet de gehele dag gebruikt worden, biedt in dit geval een armatuur met een ingebouwde sensor uitkomst. De ideale oplossing hiervoor werd gevonden in de hoogwaardige LEDVANCE Linear IndiviLED® welke voor deze toepassing gependeld werd. Dit armatuur heeft een zeer moderne strakke look met zowel een directe als indirecte verlichting om wederom een extra sfeerelement te creëren. Door de ingebouwde sensor dimt het na enige tijd zonder beweging terug naar 10% van zijn vermogen. Door gebruik te maken van de enorme lichtinval zal het armatuur zich ook steeds regelen om de benodigde luxwaarde te bekomen.

De medewerkers van Barcatex waren positief verrast na de installatie van deze producten. Zo komen de kleuren van de kledij beter uit en zijn ze eindelijk verlost van de enorme lichtarmaturen die een te industriële look gaven aan de winkel. Door het strakke design van de Tracklight Spot armaturen worden ze als het ware één met de omgeving. Ook van klanten werd positief commentaar ontvangen op deze verandering.

Deze visuele make-over kunnen we iedereen aanraden, om nog maar te zwijgen over de enorme verlaging van de energiefactuur” - klinkt het bij Barcatex

Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen Stijlvolle en strakke shoplighting voor Barcatex Antwerpen

Opdrachtgever

Barcatex BVBA

Groothandel

Govaerts

Gebruikte armaturen

LEDVANCE Tracklight Spot

Tracklight Spot Zoom DIM

LEDVANCE Linear IndiviLED

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM

 

 

G-PM8QG98C1Q