Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints

Eind 2019 opende Bocapaints, groothandel in verf en decoratie in Vlaanderen, een gloednieuw service center in Tielt. Bocapaints heeft inmiddels vijf vestigingen en tot het assortiment behoren onder andere verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Voor het nieuwe service center werd een bedrijfspand aangekocht, dat naar eigen wens ingericht kon worden. En van deze wensen was om de winkel op een zo efficiënt mogelijke manier te verlichten met een strak design. Voor de verlichting en elektriciteit werd een beroep gedaan op Elektro Pacco. Samen met groothandel Aleco zocht men naar een lichtoplossing in de vorm van een modern LED systeem, dat vooral gemakkelijk en snel te monteren is. Deze oplossing vond men in de TruSys Performance lichtlijnsystemen van LEDVANCE.

Voor een toepassing als deze is de TruSys Performance ideaal geschikt: de armaturen bieden een zeer hoge systeemefficiëntie en levensduur, een snelle, eenvoudige installatie en goede prestaties. Het systeem bestaat uit montagerails en extreem vlakke lineaire armaturen, die snel ingeklikt kunnen worden – als een continue of onderbroken lichtlijn. Een goed georganiseerd kabelsysteem, evenals een mechanische en elektrische connector voor een eenvoudige montage, zijn geïntegreerd in de voedingsrail. Montagebeugels zijn verzonken in de rails en daardoor vrijwel onzichtbaar van buitenaf, wat het zuivere uiterlijk van de TruSys onderstreept.

Glenn van Elektro Pacco was aangenaam verrast over de snelle en vlotte montage van het systeem, “het is heel snel en proper af te werken.”

TruSys Performance is er als On/Off, DALI en in een noodverlichtingsversie. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints Geavanceerd lichtlijnsysteem van LEDVANCE voor Bocapaints

Opdrachtgever

Bocapaints, Tielt

Installateur

Elektro Pacco

 

Groothandel

Aleco

Gebruikte armaturen

LEDVANCE TruSys Performance

LEDVANCE TruSys Performance Suspension Kit

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM