Zoek naar:

Een project van: Light4U BV

Energiezuinige showroomverlichting

De showrooms en kantoren van één van de grootste autodealers in Denemarken, Semler Retail Holbæk A/S, hebben onlangs een enorme metamorfose ondergaan. De showroomverlichting is gerealiseerd door projectverlichter Greylite.

De wens van de klant was dat de nieuwe verlichting het energieverbruik flink omlaag gaat brengen. Daarnaast moest het niveau en de kwaliteit van het licht verhoogd worden, zodat de auto’s nog beter gepresenteerd kunnen worden. Ook moest de verlichting passend zijn bij de verschillende ruimtes.

Specifieke wensen waar Stig Lucas van Greylite wel raad mee weet. Voor de showrooms, waar vier verschillende automerken worden geshowd, is de keuze gevallen op de Light4U Challenge 60×120 en Light4U Cardan small two, 4000K.

In de kantoorruimtes is de Light4U Challenge 60×60 geplaatst. Dit led paneel is zeer geschikt voor werkruimtes, omdat het paneel is voorzien van UGR <19. Dit betekent dat je weinig lichthinder ervaart tijdens het werken.

Tenslotte, is in de lounge en de receptie de Light4U World (3000K) geplaatst. Om het comfortlevel naar een hoger niveau te tillen, is de World voorzien van matglas.

Het resultaat? Prachtig vernieuwde showrooms en werkruimtes en een zeer tevreden klant! Met de vernieuwde verlichting is de CO2-reductie, naar verwachting, maar liefst 90.500 kilogram per jaar en de kWh-besparing 214.000 per jaar. Bekijk het resultaat hieronder!

Heeft u ook een uitdagend verlichtingsproject? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We denken graag met u mee over een passende verlichtingsoplossing.

Energiezuinige showroomverlichting Energiezuinige showroomverlichting Energiezuinige showroomverlichting Energiezuinige showroomverlichting

Energie besparen door middel van led verlichting.

Gebruikte armaturen

Bedrijfsgegevens

Light4U BV

Sneekermeer 4a
8502 TP Joure

t: 0513 41 70 90
w: light4u.io