Zoek naar:

Een project van: FAGERHULT BV

Human Total Care

Het belangrijkste doel van het verlichtingsconcept van HumanTotalCare was het creëren van een hoog verlichtingscomfort voor werknemers en het stimuleren van het circadiaans ritme (dag- en nachtritme). Hun doel was het creëren van een prettige werkomgeving die creativiteit, een goed dag-nachtritme en welzijn zou garanderen. Kortom de medewerker als uitgangspunt.

Human Total Care Human Total Care Human Total Care Human Total Care Human Total Care

HumanTotalCare, een bedrijf dat werkt aan duurzame inzetbaarheid in Nederland, wilde een kantoor bouwen dat voldeed aan de WELL Gold Standard. Samen met het Adviesbureau M3E zochten ze partners om hen te helpen dit doel te bereiken. Alleen Fagerhult voldeed aan al hun criteria, zoals R9> 50%!

Onlangs heeft het International Well Building Institute bevestigd dat het kantoorgebouw van HumanTotalCare in Son WELL Certified ™ Gold is!

Onderwerpen als Tunable White, Circadian rhythm, Colour Rendering (CRI / Ra) waren belangrijke onderwerpen waar Fagerhult haar kennis in Licht echt kon laten zien. De voordelen van directe / indirecte verlichting op kantoor waren ook erg waardevol.

"Licht is een van de zeven elementen van de WELL Building Standard", zegt Myrthe Schrijnemakers, Facility and Real Estate Manager bij HumanTotalCare. "Verlichting is belangrijk voor het welzijn van mensen. Daarom hebben we gekozen voor verlichting waarvan de lichtkleur en lichtintensiteit gedurende de dag variëren, wat het biologische ritme van medewerkers stimuleert. Dit draagt ​​positief bij aan het comfort op het werk en zorgt ook voor een betere nachtrust voor de medewerkers. " 

Opdrachtgever

M3E Groep: Advies- en Ingenieursbureau

Bam - Royal BAM Group

Architect

MH1 Architecten

Bedrijfsgegevens

FAGERHULT BV

Lichtschip 19
3991 CP HOUTEN

t: 030-6889900
f: 030-6889944
w: fagerhult.nl

 

 

G-PM8QG98C1Q