Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen

In het Zuid-Hollandse Gorinchem is gordijnspecialist Huis & Wonen gevestigd. Specialist op het gebied van op maat gemaakte raamdecoraties voor binnen, horren en vloerkleden. Om tegemoet te komen aan de eisen die Huis & Wonenmen had voor een optimale verlichting van de winkel, kwam men uit bij professionele lichtoplossingen van LEDVANCE.

Voor de verlichting van de showroom, koos men voor LEDVANCE Tracklight Spots die op vele merken 3-fase lichtrails toepasbaar zijn. Deze UGR <16 LED spot met indrukwekkende functionaliteit zorgt ervoor dat grote oppervlakten van de showroom efficiënt worden verlicht en dat de producten goed worden uitgelicht dankzij de zeer goede kleurweergave-index Ra >90. De Tracklight Spot is daarom ideaal voor toepassingen in winkelverlichting. Voor de belichting van de productdisplays bood LEDVANCE een oplossing in de vorm van LED strips, die niet alleen vanwege de zeer eenvoudige montage werden geselecteerd, maar ook om de buitengewone ontwerpmogelijkheden. De LED strips werden in de koven van de productdisplays geplaatst en zorgen dankzij de hoogwaardige en homogene verlichting en de goede kleurweergave (Ra >90) voor het beste effect.

Omdat het pand op sommige plekken tot wel 7 meter hoog reikt, werden er in de nok van de showroom LEDVANCE High Bay DALI armaturen met een decoratieve Refractor geplaatst, aangestuurd door DALIeco BT CONTROL. Deze regelbare lichtcombinatie zorgt voor een prettige showroomsfeer, met als uniek voordeel dat de lichtinstallatie via Bluetooth te bedienen is.

Ook voor andere ruimtes binnen het pand bood LEDVANCE geschikte lichtoplossingen. Zo zijn LEDVANCE Panel 600 armaturen in de kantoorruimte van Huis & Wonen toegepast. Met minimale flikkering dankzij een speciaal elektronisch voorschakelapparaat en UGR <19 zorgen deze armaturen voor optimale werkomstandigheden. In het magazijn werden LEDVANCE Damp Proof Compact armaturen aangebracht met IP66 bescherming. Deze eenvoudig te installeren vochtbestendige armaturen hebben een hoog lichtrendement tot 120 lm/W. En door gebruik te maken van de precieze lichtverdeling van de LEDVANCE Floodlight Performance armaturen, wordt de buitenkant van het pand perfect uitgelicht. Ook voor verdere buitenverlichting rond de parkeerplaats bood LEDVANCE een lichtoplossing in de vorm van robuuste, decoratieve LEDVANCE Outdoor Bollard paalarmaturen.

“De verlichting van LEDVANCE voor Huis & Wonen leverde ons advies en kwaliteit op voor de juiste sfeer!”, aldus Jan Walhain, eigenaar Huis & Wonen Gorinchem.

Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen

Opdrachtgever

Huis & Wonen Gorinchem

Installateur

Huis & Wonen Gorinchem 

Groothandel

Solar

Gebruikte armaturen

LEDVANCE Floodlight Performance

LEDVANCE Trackspot

LEDVANCE Damp Proof Compact

LEDVANCE LED 600 Panel

OSRAM LF1200-G3-940-09 FS1 LED strips

LEDVANCE Outdoor Bollard 900

LEDVANCE High Bay DALI Refractor

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM