Zoek naar:

Een project van: FAGERHULT BV

Unilever Foods Innovation Center "Hive"

Bij Unilever Foods Innovation Center 'Hive' wordt dagelijks onderzoek gedaan naar hoe we de groeiende wereldbevolking op een duurzame en voedzame manier van voedsel kunnen voorzien. Dat was ook het doel van het gebouw zelf: het moest gebouwd worden in een circulaire denkwijze. We waren er trots op dat we aan dit project konden bijdragen door duurzame verlichtingsoplossingen te leveren.

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 40.850m², inclusief ondergrondse parkeergarage. Unilevers energieneutrale Foods Innovation Centre heeft twee wereldwijde Outstanding BREEAM-prijzen gewonnen als een van 's werelds meest duurzame gebouwen.​

Fotografie: Ossip van Duivenbode

 

Unilever Foods Innovation Center Unilever Foods Innovation Center Unilever Foods Innovation Center Unilever Foods Innovation Center

Opdrachtgever

Unilever Foods Innovation Center "Hive"

Lichtontwerper

Installateur

Dura Vermeer

Hollander Techniek

Bedrijfsgegevens

FAGERHULT BV

Lichtschip 19
3991 CP HOUTEN

t: 030-6889900
f: 030-6889944
w: fagerhult.nl