Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Veilig onderwijs met UV-C luchtdesinfectie - SteriWhite Air Q

ADEM VRIJ - HET STERIWHITE AIR Q600 LUCHTDESINFECTIEAPPARAAT VAN DR. HÖNLE AG GARANDEERT SCHONE LUCHT EN EEN GEZONDE ONDERWIJSSFEER IN DE KLAS.

DE UITDAGING

De coronapandemie blijft invloed hebben op ons dagelijks leven. UV-C technologie kan een belangrijke rol spelen in het veiliger maken van veel plaatsen waar we dagelijks samen zijn. Dit is met name belangrijk voor scholen. De Max-Mannheimer middelbare school in Garching was op zoek naar een oplossing om klassen veiliger en comfortabeler te maken voor de leerlingen ten tijde van de pandemie door de lucht te desinfecteren.

DE OPLOSSING

LEDVANCE werkt binnen een strategisch samenwerkingsverband samen met uv-specialist Dr. Hönle AG. In deze context is LEDVANCE de belangrijkste verkooppartner voor de productfamilie SteriWhite. De apparaten voor UV-C desinfectie van circulatielucht in ruimtes zijn ook geschikt voor gebruik in scholen. In het pilotproject werd daarom een klas in de Max-Mannheimer middelbare school in Garching uitgerust met SteriWhite Air Q600-luchtdesinfectieapparatuur. Slechts twee SteriWhite Air Q600-apparaten zijn voldoende om een gezonde onderwijssfeer te creëren in de klas.

DE VOORDELEN

De SteriWhite-apparaten werken zonder chemicaliën en deactiveren binnen enkele seconden tot 99,99 procent van alle virussen, bacteriën en schimmels op oppervlakken. De doelmatigheid tegen met name SARS-CoV-2-virussen is bevestigd door externe testinstanties. Daarnaast is de SteriWhite Air Q600 ideaal vanwege de geruisarme werking van maximaal 39 dB, het moderne design een de eenvoudige installatie en ingebruikname: het apparaat kan worden gemonteerd op een standaard, aan de wand of aan het plafond. De luchtreiniger kan met een druk op de knop worden in- en uitgeschakeld.

SAMENVATTING

Met dit pilotproject wil de Max-Mannheimer middelbare school in Garching het onderwijs veiliger maken ten tijd van de pandemie door gebruik te maken van moderne luchtdesinfectie. Hiervoor rustte LEDVANCE een klas in de school uit met chemicaliënvrije SteriWhite Air Q600-luchtdesinfectieapparaten van UV-expert Dr. Hönle AG. Deze apparaten deactiveren 99,99 procent van de gevaarlijke ziektekiemen in de binnenlucht en zijn  ideaal vanwege hun geruisarme werking, lage onderhoudsbehoefte en eenvoudige installatie en ingebruikname.

'De SteriWhite Air Q600-apparaten zijn zeer stil en passen goed in het totaalbeeld van de klas. Omdat ze aan de wand kunnen worden gemonteerd, nemen ze geen plaats in in de klas en verstoren ze ook het onderwijsproces niet! De leerlingen merken het geluid nauwelijks wanneer de apparaten in werking zijn.' - Sandra Gruber, schooldirecteur, Max-Mannheimer middelbare school, Garching

Veilig onderwijs met UV-C luchtdesinfectie - SteriWhite Air Q Veilig onderwijs met UV-C luchtdesinfectie - SteriWhite Air Q Veilig onderwijs met UV-C luchtdesinfectie - SteriWhite Air Q

Projectvoordelen in een oogopslag

  • SAMENWERKING BIJ BINNENLUCHT-DESINFECTIE

LEDVANCE en UV-expert Dr. Hönle AG werken samen bij de luchtdesinfectie met UV-C technologie. Naast de Europese distributie van de SteriWhite-productfamilie,
omvat de samenwerking ook de gezamenlijke ontwikkeling van UV-C systemen voor chemicaliënvrij reinigen van binnenlucht.

  • GELUIDSARM EN GEBRUIKERSVRIENDELIJK

De SteriWhite Air Q600-luchtsterilisator is ideaal voor onderwijsruimtes: hij is eenvoudig te bedienen, veroorzaakt geen storende luchtstromen en werkt geruisarm (39 dB).

  • ONDERHOUDSARM EN ENERGIE-EFFICIËNT

De SteriWhite Air Q600 maakt indruk met zijn bescheiden onderhoudsbehoefte, zijn energie-efficiëntie en kwaliteit "Made in Germany".

Projectinformatie

  • Garching in München, Duitsland, 2021
  • Klant: Max-Mannheimer middelbare school Garching
  • Project: UV-C luchtdesinfectie van onderwijsruimtes
  • Toepassing: Kantoor/school
  • Technologie: LED
  • Producten SteriWhite Air Q600 van Dr. Hönle AG

Opdrachtgever

Max-Mannheimer middelbare school Garching

Lichtontwerper

LEDVANCE

Gebruikte armaturen

SteriWhite Air Q600 van Dr. Hönle AG

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM