Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX

In samenwerking met Van Egmond lichtspecialist, werd het nieuwe pand van Servex B.V. in Panningen voorzien van een lichtplan. Het bedrijf, wat al 100 jaar specialistische kennis en ervaring heeft, is gespecialiseerd in koel- en vriestechniek, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Het pand bestaande uit kantoren, productiehallen, werkplaatsen en omliggend terrein, werden voorzien van een breed scala aan LEDVANCE oplossingen zoals Downlights, Panels, Floodlights en Damp Proofs Gen 2. De diversiteit in armaturen met verscheidene lumenpakketen en lichtstromen maakte dat er voor LEDVANCE gekozen werd.

Voor de verlichting van de ruimtes is gekozen voor verschillende armaturen. De LEDVANCE Damp Proof Gen 2 is een armatuur met uniform licht en een brede uitstralingshoek. Hiermee is het vochtbestendig armatuur, met beschermingsgraad IP65, ideaal geschikt voor zowel gebruik op het buitenterrein als in werkplaatsen en productiehallen. Zelfinstallatie was zeer eenvoudig door een aansluiting zonder gereedschap. Verder is er als terreinverlichting ook gebruik gemaakt van LEDVANCE Floodlights Performance. Deze worden gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling, een getemperde glazen afdekking ter vermindering van verblinding en een geoptimaliseerd gewicht en ontwerp. De Floodlight Performance met vermogens van 10 tot en met 200 watt heeft een verbeterde efficiëntie tot 125 lm/W en zijn beschermd tegen waterstralen (IP65) en hebben een schokbestendigheid van IK07. De Floodlight was helder, robuust en duurzaam en daarom zeer geschikt voor buitengebruik bij Servex Koel- en Vriestechniek.

Ook de kantoorruimte moest worden voorzien van passende verlichting. Moderne kantoorverlichting moet meer doen dan alleen werkplekken verlichten. Het moet een sfeer creëren waarin medewerkers zich prettig voelen en zich volledig kunnen concentreren op de betreffende taak. In de kantoorruimte zijn Panels en Downlights geïnstalleerd. De LEDVANCE Downlight UGR19 Performance armaturen bieden een hoog visueel comfort in kantoren met hun zeer goede anti-verblindingseigenschappen (UGR<19), wat zeer geschikt is voor beeldschermwerkplekken.

Ook de LEDVANCE Panel Performance biedt comfortabel licht en een bijzonder aangename sfeer in het kantoor door de geoptimaliseerde kleurconsistentie en extreem lage flikkering. Zoals de andere armaturen was ook de Panel Performance gemakkelijk zelf te installeren zonder gereedschap dankzij de drukknopklemmen. Voor doorvoerbedrading wordt een connectorbox meegeleverd.

Na het aanleveren van het lichtplan door Van Egmond en LEDVANCE, en de installatie door Servex Koel- en Vriestechniek zelf, was het bedrijf zeer tevreden over de aangeleverde oplossingen. Iedere ruimte was voorzien van een passende lichtoplossing.

Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX Passend licht voor iedere ruimte bij SERVEX

Opdrachtgever

Servex Vries- en Koeltechniek

Lichtontwerper

Van Egmond Groep, LEDVANCE

Installateur

Servex Vries- en Koeltechniek

Groothandel

Van Egmond Groep

Gebruikte armaturen

Damp Proof Gen 2

Floodlights

Downlights

Panels

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM

 

 

G-PM8QG98C1Q