Zoek naar:

Een project van: LEDVANCE BENELUX BV

Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda

MySun, een Nederlands zonweringsbedrijf, biedt klanten een breed scala aan zonweringsproducten voor buiten. In het bedrijf worden de producten op maat gemaakt en is er behoefte aan een optimale efficiëntie en output. De vorige installatie van traditionele T8-lampen was verouderd en moest worden vervangen.

De oplossing voor deze uitdaging werd gevonden toen MySun LEDVANCE benaderde om te zoeken naar de ledbuis met het beste lichtrendement bij een geschikte kleurtemperatuur. Er werd gerealiseerd dat de conventionele voorschakelapparaten van de verschillende merken verouderd waren en ontmanteld moesten worden. Men was het erover eens dat de T8 EM PRO ULTRA OUTPUT-ledbuis de beste oplossing was, omdat deze rechtstreeks op het 230V-net kon worden aangesloten zonder een voorschakelapparaat. Na een test hebben de elektriciens van MySun de buizen in de armaturen geïnstalleerd en gemonteerd.

De T8 EM PRO ULTRA OUTPUT bespaart tot 60% energie in vergelijking met de T8-fluorescentiebuizen met voorschakelapparaat. De ledbuizen zijn zeer efficiënt: ze hebben een hoog lichtrendement tot wel 175 lm/W. Hierdoor bedraagt de terugverdientijd van de aankoop en totale eigendomskosten slechts 4 maanden. De T8 EM PRO ULTRA OUTPUT is volledig gemaakt van glas van hoge kwaliteit met een petcoating ter bescherming tegen barsten. Volgens de EU-verordening 2019/2020 voldoen de ledbuizen die niet flikkeren al aan de eisen van 2024 en zijn ze door de VDE goedgekeurd wat betreft de veiligheid. De levensduur bedraagt tot 75.000 uur en LEDVANCE geeft een garantie van vijf jaar.

Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda Ledificatie bij zonweringsbedrijf MySun in Gouda

Opdrachtgever

Sunproned B.V.

Installateur

Sunproned B.V.

Groothandel

EGT B.V. Zeewolde

Gebruikte armaturen

T8 PRO UO EM-ledbuizen

Bedrijfsgegevens

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM

 

 

G-PM8QG98C1Q