Zoek naar:

Dutch Light Pro

Kolenbranderstraat 10
2984AT Ridderkerk

t: +31(0)180 745 836
e: Contactformulier
w: dutchlightpro.nl


Bij Dutch Light Pro combineren we een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp en begrijpen we de complexe technische vereisten. We overbruggen het gat tussen de architect en/of de interieurontwerper en de elektrotechniek. Als lichtontwerp adviesbureau, onafhankelijk van alle fabrikanten, is ons enige doel het bereiken van de best mogelijke verlichting voor onze klanten – in termen van esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, onderhoud en kosten. 

Onze aanpak wordt uitgevoerd door ons team van lichtontwerpers die afkomstig zijn uit een scala met diverse achtergronden, waaronder architecturaal, theatraal, product en milieu-design. Soms werken we direct voor de klant, soms voor de aangestelde architect of interieurontwerper. Dutch Light Pro is opgericht in 2011 en heeft gewerkt aan een breed scala aan projecten in Nederland en in het buitenland. 

 

 

Midwich Group Plc neemt meerderheidsbelang in de Van Domburg Groep (Dutch Light Pro)

Midwich Group Plc neemt meerderheidsbelang in de Van Domburg Groep (Dutch Light Pro)

Ridderkerk, 7 september 2017 - Het Britse bedrijf Midwich Group Plc heeft vanaf heden een meerderheidsbelang in de Van Domburg Groep. Hieronder vallen Van Domburg Partners, Van Domburg Transport en Dutch Light Pro. Eigenaren Ed van Domburg en Rick ter Wee zullen hun rol binnen de organisatie blijven voeren en het resterende belang behouden.
Lees verder »

Een project van Dutch Light Pro